Ponykamp

Voor de jongere kinderen
Iedere zomer organiseert Manege Noot een super leuk ponykamp. Ben je tussen de 6 en de 12 jaar oud dan kun je mee doen met het ponykamp voor ‘beginners’. Dit kamp duurt 3 dagen en je blijft 2 nachten slapen. Heb je last van heimwee is het natuurlijk geen probleem om s’avonds naar huis te gaan en de volgende ochtend weer terug te komen. 3 dagen lang draait alles om pony’s.  Zo ga je bijvoorbeeld twee keer per dag pony rijden. Het rijden varieert tussen dressuur/western en springles. Verder sluiten we het ponykamp af met een FNRS wedstrijd. Natuurlijk gaan we nog veel meer doen maar dat blijft nog even een verrassing! Voor dit kamp is enige rijervaring vereist! We beginnen de eerste dag om 12.00 uur en  de laatste dag sluiten we om 20.00 uur af. Kosten zijn €190 (betaling of in 1 keer of eerste deel met opgaven en tweede deel uiterlijk 1 mei)

Voor de kinderen vanaf 12 jaar
Voor de kinderen die al wat ouder zijn en meer ervaring hebben organiseren wij het kamp voor ‘gevorderde’ kinderen. Dit is vanaf ongeveer 12 jaar oud. Het kamp duurt 5 dagen en je blijft 4 nachten slapen op de manege. Elke dag krijg je twee keer les en we sluiten het kamp af met een FNRS wedstrijd. Paard/pony rij ervaring is vereist! We beginnen de eerste dag om 12.00 uur en de laatste dag sluiten we om 12.00 uur af. Kosten zijn €260 (betaling of in 1 keer of eerste deel met opgaven en tweede deel uiterlijk 1 mei)

Al onze kampen zitten vol! Mocht het kamp vol zitten waar je interesse in heb dan kan je altijd even contact opnemen. Voor ieder kamp maken we een wachtlijst en er kan altijd nog wat wisselen.

Hier vind u alle informatie over manege Noot in Callantsoog.