Ponykamp

We gaan het in de zomervakantie van 2024 anders aanpakken. Helaas is het door verschillende factoren niet meer mogelijk om op de manege te overnachten tijdens ponykamp. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om ons hele programma aan te passen. Gelukkig zijn we best creatief en kunnen we evengoed wat leuks voor de kinderen organiseren. Voor de kinderen t/m 12 jaar gaan we dag kampen organiseren. En voor de kinderen vanaf 12 jaar pony/paard leasen.

Voor de jongere kinderen
Iedere zomer organiseert Manege Noot een super leuk ponykamp. Ben je tussen de 6 en de 12 jaar oud dan kun je mee doen met het ponykamp voor ‘beginners’. Dit kamp duurt 3 dagen van 9.00 – 19.30uur. (thuis ontbijten, middag en avond eten is op de manege) 3 dagen lang draait alles om pony’s.  Zo ga je bijvoorbeeld twee keer per dag pony rijden. Het rijden varieert tussen dressuur/western en springles. Verder sluiten we het ponykamp af met een FNRS wedstrijd. Natuurlijk gaan we nog veel meer doen maar dat blijft nog even een verrassing! Voor dit kamp is enige rijervaring vereist! Kosten zijn €190 (betaling of in 1 keer of eerste deel met opgaven en tweede deel uiterlijk 1 mei)

Klein kamp 1 van 21 juli is vol!

Voor de kinderen vanaf 12 jaar
Voor de kinderen die al wat ouder zijn en meer ervaring hebben organiseren wij lease dagen. Dit is vanaf ongeveer 12 jaar oud. Paard/pony rij ervaring is vereist! De lease dagen zijn 5 vaste dagen. Paard/pony in overleg. Voor de leasedagen maken we een schema met tijden voor de geplande activiteiten. Verder ben je natuurlijk vrij om eerder te komen en langer te blijven. De leasedagen zijn inclusief een groep les, strandrit (mits genoeg ervaring en goede weeromstandigheden) en een verzorging les. De overige rij momenten wordt er vrij gereden. Kosten zijn €100

Leaseweek 1 en 3 zijn vol

Ponydagen In de zomervakantie organiseren we ook ponydagen mits genoeg animo. Dinsdag 30 juli, dinsdag 13 augustus en 27 augustus zijn een optie. De ponydagen zijn van 9.00-15.30uur en kosten €50 per dag. Mocht je hier interesse in hebben stuur even een mailtje.

Opgeven kan vanaf week 8

Hier vind u alle informatie over manege Noot in Callantsoog.